Veel gestelde vragen

Vraag: Ik woon in de buurt, is het ook mogelijk om bij jullie producten af te halen?
Antwoord: Alleen klanten met een geldige K.v.K inschrijving kunnen er voor kiezen om bestellingen af te halen.

Vraag: De verzendkosten van €. 6,95 zijn erg duur, kan dit niet goedkoper?
Antwoord: Nee, wij hanteren de verzendtatieven van DPD en verwerken de verzendkosten niet in de prijs van het artikel zoals de meeste bedrijven doen. Wij verzenden tegen 1 tarief van €. 6,95 tot een gewicht van 23kilo.

Vraag: Kunnen jullie de cartridges niet in een envelope met postzegels erop verzenden, dit is veel goedkoper.
Antwoord: Nee alles wat wij verzenden is voorzien van een track en trace code zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.

Vraag: Krijgen nieuwe klanten korting of hebben jullie ook kortingscodes.
Antwoord: Nee wij hebben geen kortingen voor nieuwe klanten of kortingcodes, wij zijn het hele jaar door de goedkoopste zowel voor nieuwe als vaste klanten, vinden wij wel zo eerlijk.

Vraag: Jullie zijn zo goedkoop, is de kwaliteit wel goed?
Antwoord: Ja onze kwaliteit is van een heel hoog niveau, de toners en cartridges worden ingekocht bij ISO9001 gecertificeerde fabrikanten, dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het grootste verschil tussen de concurentie en ons is dat wij rechtstreeks inkopen bij de grootste fabrikanten ter wereld en de cartridges en toners niet in een "duur eigen merk " doosje verpakken. Laat u ook niet verleiden door de advertentietekst die de grote bekende bedrijven hanteren dat ze de goedkoopste zijn, die prijsgarantie is niet van toepassing op hun eigen merk, zeg maar het "dure doosje" omdat dit volgens hun niet te vergelijken is met andere merken, trap er niet in.