Garantie

Heb ik bij 247Print garantie op mijn artikelen?
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van uw artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.
Wij zijn zo overtuigd van onze kwaliteit compatible cartridges dat wij op alle 247Print huismerk cartridges levenslange garantie geven.

Hoelang is de garantie op compatible chips?
Wij kennen verschillende soorten garantie op compatible chips, te weten hardware garantie en software garantie. Op de hardware van de chip geven wij levenslange garantie, de software garantie is 30 dagen.
De software garantie werkt als volgt: Alle nieuwe cartridges die wij verkopen beschikken over de nieuweste software om te kunnen werken met het merk / model van uw printer, echter brengt de fabrikant van uw printer regelmatig firmware / updates
voor uw printer uit met de bedoeling de compatible cartridges uit te schakelen.
Indien u toestaat dat deze firmware / updates op uw printer geinstalleerd mag worden zullen de compatible cartridges die in uw printer aanwezig zijn niet meer werken.
Als u de laatste firmware / updates van uw printer fabrikant installeerd en de compatible cartridges werken niet meer dan valt dit niet onder garantie. Alle door ons verkocht compatible cartridges hebben een softwaregarantie van 30 dagen na verkoop.