Garantie

Heb ik bij 247Print garantie op mijn artikelen?
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie van 2 jaar. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van uw artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat wij op alle 247Print huismerk inkt-cartridges, toner-cartridges en drum-cartridges 3 jaar garantie geven.


Hoelang is de garantie op compatible chips?
Wij hebben verschillende soorten garantie op compatible chips, te weten hardware garantie en software garantie. Op de hardware van de chip geven wij 2 jaar garantie, de software garantie is 30 dagen.
De software garantie is als volgt: Alle nieuwe cartridges / toners / drums die wij verkopen beschikken over chips met de nieuwste software om te kunnen werken met het merk / model van uw printer. Echter de printerfabrikant brengt zeer regelmatig firmware / updates voor uw printer uit met de bedoeling de compatible cartridges / toners/ drums uit te schakelen.
Indien u toestaat dat deze firmware / updates op uw printer geinstalleerd mag worden zullen de compatible cartridges die in uw printer aanwezig zijn niet meer werken.
Als u de laatste firmware / updates van uw printer fabrikant installeerd en de compatible cartridges werken niet meer dan valt dit niet onder garantie. Alle door ons verkocht compatible cartridges hebben een softwaregarantie van 30 dagen na verkoop.

Ons advies is dan ook altijd om de automatische firmware updates voor uw printer uit te schakelen bij ingebruikname van uw printer.