Over 247Print.nl

Bezig met laden...

247Print is ondertussen een bekende speler op de cartridge en toner markt en doet het compleet anders dan alle andere aanbieders van printing supplies.
Wij importeren grote partijen compatible cartridge en toners en leveren deze direct door aan de eindgebruiker, wij schakelen de tussenhandel uit.
De prijzen die wij hanteren zijn messcherp en vergelijkbaar met groothandels inkoopprijzen.

Laat u niet afschrikken door onze extreem lage prijzen omdat u gewend bent om bij de grote bekende bedrijven te kopen die dezelfde kwaliteit verkopen maar er alleen
een "duur doosje" omheen doen en u dan ineens 400% meer moet betalen dan een vergelijkbaar product bij ons.
Laat u ook niet verleiden door de advertentietekst die de grote bekende bedrijven hanteren dat ze de goedkoopste zijn, die prijsgarantie is niet van toepassing op hun eigen merk, zeg maar het "dure doosje" omdat dit volgens hun voorwaarden niet te vergelijken is met andere merken, trap er niet in.

Alle door ons verkochte cartridges en toners worden ingekocht bij ISO9001 gecertificeerde fabrikanten, dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Wat in 2016 begon als directe schakel tussen importeur en eindgebruiker is in 2021 verder uitgegroeid tot een vertrouwde leverancier voor bedrijven en grootverbruikers.
Steeds meer bedrijven weten ons te vinden als leverancier voor printersupplies, hier zijn wij uiteraard heel blij mee.