Laagste Prijs Garantie

247Print.nl heeft de scherpste prijzen van Nederland. Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte. Om deze reden kunnen wij u ook de laagste prijs garantie bieden op uw compatible printersupplies. In het geval dat u meent elders op internet een goedkopere aanbieding gezien te hebben, horen wij dat graag van u. Let er hierbij op dat u uiteraard de prijzen inclusief btw met elkaar vergelijkt.

Houdt u rekening met de volgende voorwaarden: 
 

  • Het product dient bij de goedkopere aanbieder uit voorraad leverbaar te zijn.
  • Wanneer u na uw aankoop aanspraak maakt op de laagste prijsgarantie, zal er een tegoed aan uw account worden toegevoegd dat bij een volgende bestelling automatisch verrekend wordt.
  • De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en verpakt in de originele verpakking.
  • 247Print.nl moet het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website.
  • Producten uit opbod verkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor de EU komen niet in aanmerking voor de laagsteprijsgarantie.
  • De laagsteprijsgarantie is bedoeld voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagsteprijsgarantie.
  • Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van 247Print.nl doorslaggevend.


Wanneer u aanspraak denkt te maken op de laagsteprijsgarantie kunt u voorafgaand aan uw aankoop, of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum, een e-mail sturen naar klantenservice@247Print.nl met de volgende gegevens: 

- uw naam, adresgegevens en e-mailadres;
- een volledige en duidelijke omschrijving van het product;
- een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.