Wat vinden klanten

Verstuur uw testimonial
Voor de eerste keer een pakket met 4 huismerk toners besteld voor HP 1215. Deze zijn vlot verzonden en de prijs/kwaliteit is ook prima.
3 november 2020
Beoordeling
80%
Profile image
Leo
Prima inkt en voordelig geprijsd. Bezorging en -snelle- levering volgens afspraak en cartridges gedegen verpakt. Kortom: deze webwinkel kan ik eenieder aanraden!
23 juli 2020
Beoordeling
100%
Profile image
Mieke
Prima product! Snelle verzending.
11 juli 2020
Beoordeling
100%
Profile image
S. V.
Zeer betrouwbaar bedrijf dat doet wat ze zegt. Vandaag bestellen (voor de laagste prijs, een fractie van de originele toner; echt ongelooflijk!) is écht morgen in huis. Wij bestelden hier voor de zoveelste keer en zijn zeer tevreden. Tot ziens, weer!
8 juli 2020
Beoordeling
100%
Profile image
Roy

Datatalk B.V.

Bestelling verliep zonder problemen. De prijzen zijn natuurlijk erg laag dus ben wel een beetje terughoudend over hoe lang de toners zullen meegaan (nu 2-3 weken in gebruik). Maar we gaan het zien, je kan je er eigenlijk geen buil aan vallen.
2 juli 2020
Beoordeling
100%
Profile image
Marc van Rosmalen

NBII B.V.

Snelle levering en goede kwaliteit toner. Er zijn geen problemen bij het afdrukken.
1 juli 2020
Beoordeling
100%
Profile image
Siebold Schipper
Ik ben zeer tevreden; een erg betaalbare prijs, snelle levering, en goede service. Ook nu tijdens het gebruik van de cartridges (in dit geval de gele), blijft de kleur goed. Het lijkt echter wel snel leeg te gaan, maar dat moet nog duidelijker worden.
30 juni 2020
Beoordeling
100%
Profile image
Hans de Vos
Goedkoop en snel geleverd. Kwaliteit is goed.
29 juni 2020
Beoordeling
100%
Profile image
Ralph Martena
Toner en drum van mij laserprinter waren aan vervanging toe. Ik hikte tegen de prijs aan, tot ik er achter kwam dat 247print de helft goedkoper was dan de overige 'goedkope' leveranciers. Snel geleverd en de printer print weer als nieuw!
28 december 2019
Beoordeling
100%
Profile image
Adriaan
Voor in totaal € 8.19 een cartridge thuis gestuurd. XL en kwaliteit! TOP!
20 november 2018
Beoordeling
-20%
Profile image
Martin