Wat vinden klanten

Verstuur uw testimonial
Wederom 526Y en PGI-525 + chip besteld, wederom snel geleverd, spotgoedkoop en uitstekende kwaliteit. Erg knap dat 247print zich zo kan onderscheiden in deze volle markt, dat moeten slimme ondernemers zijn. Ga alsjeblieft zo door mensen, ik word hier blij van en mijn dank is groot.
19 september 2018
Beoordeling
100%
Profile image
Gerard
ik dacht eerst dat het een nep web pagina was zo goedkoop, engelse tekst ga de volgende keer meer bestelen het. het is geweldig goede cartrige voor weinig geld
25 september 2017
Beoordeling
100%
Profile image
mj weber
Snelle service ,en dat voor die prijs,geweldig
16 juni 2017
Beoordeling
100%
Profile image
F.Driessen
Snelle levering en het produkt werkt goed. Zeer tevreden
16 juni 2017
Beoordeling
-20%
Profile image
Roel
Zeer tevreden en snelle levering.
16 juni 2017
Beoordeling
100%
Profile image
Teade
- Goede prijs/kwaliteitverhouding! - De levering was ook snel, en inderdaad zoals 247print.nl al aangeeft ''voor 17.30u bestelt is morgen in huis''! ------------------------------------------------- Ik zal zeker weer hier bestellen, want ik heb gewoon geen kritiekpunten!
16 juni 2017
Beoordeling
-20%
Profile image
A. Jagai
Prima service, afspraken worden netjes nagekomen. Aanbevelen is zeker de moeite waard! Ga zo door.
16 juni 2017
Beoordeling
-20%
Profile image
Ben Engbers
Goede service. De geleverde toner bleek defect. Geen gezeur en een nieuwe vlot toegestuurd gekregen.
16 juni 2017
Beoordeling
-20%
Profile image
RJH
De bestelling is goed afgehandeld. Geen klachten. Ga zo door met het bedrijf. Mevr.Eerhard
16 juni 2017
Beoordeling
-20%
Profile image
Eerhard
De cartridges - 4 stuks - hadden in een brievenbus-doos gekund, scheelt weer een paar euro verzendkosten. Er wordt extra belastinggeld geteld, voor de duidelijkheid, prijzen op de website zijn reeds incl. BTW ???
16 juni 2017
Beoordeling
20%
Profile image
Rigoletto

Prive